KIŞ AYLARINDA KUSURSUZ BİR KOMBİN NASIL YAPILIR?


Kış aylarında hem sıcak kalmak hem de tarzından ödün vermek istemeyenler için çeşitli kombinler bulunuyor. Renkli kaban, 

BİRBİRİNDEN ŞIK VE İDDİALI KADIN KIŞ KOMBİNLERİ 

Kaban, atkı, kazak ve bot… bu dört kelimenin çıkış noktası birbirinden şık ve iddialı kombinler yapabilmeye olanak tanıyor. Aynı zamanda soğuk kış aylarında soğuktan korunarak hem sıcak hem de tarz görünmeyi mümkün kılıyor. Birbirinden renkli kabanlar, peluş montlar, deri pantolonlar, deri ceketler, deri gömlekler, yumuşacık kazaklar ve tarzı tamamlayan aksesuarlar ile ortaya muhteşem kombinler çıkıyor. Gelin birlikte, kış kombini kadın alternatiflerine bakalım. 

  • Kadın kış kombini oluştururken samimiyetin ve sıcaklığın rengi olan kahve tonlarının kullanılması öneriliyor. Örneğin acı kahve kaban içerisine tercih edilen bej tonlarında kazak, bej deri pantolon, kahve tonlarında bot ve üzerine takılan deri çanta kombinin son derece tarz görünmesine olanak sağlıyor. 
  • Kış aylarında yazı ve sonbaharı aratmayacak kombinler oluşturmak isteyenlere ise, renkli kaban ile kazak modelleri öneriliyor. Renkli kabanlar ile kombin oluşturmak isteyen kadınların diğer parçaları tek renk seçmesi mühim. Örneğin çağla yeşili kaban içerisine ekru veya bej takım giyildiğinde daha estetik bir görünüm elde edebilirsiniz. Söz konusu parçalar sayesinde kaban ön plana çıkarak hem fresh hem de renkli bir görünüm sunacaktır. 
  • Kış aylarında pembe ve siyah uyumundan vazgeçmeyerek son derece marjinal bir tarz da oluşturabilirsiniz. Örneğin pembe crop altına yüksek bel siyah deri pantolon giyebilirsiniz. Üzerine siyah peluş mont, minimal rose gold takılar ve siyah casual ayakkabı tercih ederek kombini tamamlayabilirsiniz. 
  • Kış aylarının olmazsa olmaz kombinlerini ton sür ton uyum ile oluşturulan parçalar oluşturuyor. Özellikle bej, kahverengi, krem, taba gibi toprak tonlarıyla yapılan kombinler her tarza resmen seviye atlatıyor. Örneğin, kahverengi yırtmaçlı deri pantolon üzerine bej oversize kazak giyip, üzerine taba kaban ve açık bej deri çanta takabilirsiniz.
  • Kış aylarında kusursuz sportif kombinler oluşturmak isteyenlerin ise dolabında jean, beyaz şişme mont ve renkli kazaklara yer vermesi gerekiyor. Söz konusu ürünler sayesinde sayısız kombine imza atılabiliyor. Örneğin, buz mavisi jean üzerine toz pembe kazak giyip, beyaz şişme mont ve beyaz bot ile kombini tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz beyaz spor ayakkabı veya renkli bot giyerek de kombine tam sportif görünüm katabilirsiniz.

, yumuşacık atkı, deri pantolon gibi pek çok parçayla elde edilen kombinler, kadın ve erkeklerin tarzını süslemeyi başarıyor. 

Söz konusu parçalar trendlere uygun seçildiğinde ise, göz alıcı bir şıklık elde etmek kaçınılmaz oluyor. İç ısıtan dokular ve renklerin bir arada bulunduğu ürünlerin kendine yer edindiği mevsimde tarzınıza seviye atlatacak en güzel kombinleri derledik. Aynı zamanda bu kombinlerin nasıl yapılacağına dair püf noktaları da sıraladık. İşte, kış aylarında kusursuz bir kombin yapmanın püf noktaları!

KIŞ KOMBİNİ OLUŞTURMANIN PÜF NOKTALARI 

Kış aylarında konforundan ve sıcaklığından ödün vermek istemeyen, aynı zamanda tarzını da konuşturmak isteyenler için püf noktalar bulunuyor. Bu püf noktalar dikkate alındığında her etkinlik, organizasyon ve date için muhteşem kombinler oluşturulabiliyor. İster klasik ister sportif ister spor şık olsun, her kişi kendi tarzına uygun ideal kombini yapabiliyor. Peki, kış kombini oluşturmanın püf noktaları neler? 

Kusursuz bir kış kombini oluştururken sezona uygun renkleri, cilt tonuna göre seçmek mühim oluyor. Örneğin sezonda bej ve tonları oldukça revaçta olup, hemen hemen her cilt tonuna hitap etmeyi  başarıyor. Üstelik kurtarıcı bir renk olarak her renk ve her parça ile kombinlemeyi de mümkün kılıyor. O nedenle hem sezona hem cilt tonuna uygun bir renk seçimi kış kombinlerini kusursuz kılabiliyor. 

Kış kombini oluştururken sezonda revaçta olan parçaları da seçebilirsiniz. Peluş mont, renkli kaban, deri pantolon, deri ceket, biker ceket gibi pek çok ürün sezonun gözde parçaları arasında bulunuyor. Haliyle, bu parçalarla kombin oluşturmak hem zahmetsiz hem tarz hem de kusursuz oluyor. Örneğin, sezona uygun alınan peluş mont içerisine açık tonlarda eşofman takımı veya elbise giyildiğinde kombin kolayca tamamlanıyor. Bu kombin ile ön plana, sezona uygun seçilen peluş mont çıkacağı için son derece tarz görünebiliyorsunuz. 

Kış kombinlerinde, kombinlere hareketlilik kazandırmak ve iddialı bir görünüme sahip olmak için aksesuarlara başvurmalısınız. Atkı, şapka, çanta, eldiven gibi aksesuarlar işlevsel kullanımının dışında tarzınıza tarz katma konusunda da muhteşem detay oluyor. Örneğin renkli kaban ile yapılan kombinler de bir durgunluk söz konusu olduğunda imdada bej veya ekru yün atkı koşabiliyor.

MODERN ERKEK KIŞ KOMBİNLERİ 

Şıklığından ve modern görünümünden ödün vermek istemeyen erkekler için kombinlerin mevsimi oluyor. Uğruna kombin yapılacak kaşe kabanlar, şişme montlar, kadife gömlekler, casual botlar ve aksesuarlar ile ne kadar tarz olduğunuzu gösterecek parçalar var! 

Kış aylarını konforundan ve şıklığından ödün vermeden geçirmek için ihtiyaç duyulan tek şey, biraz ilham almak oluyor. Gelin, modern ve iddialı kış kombinleri ile yepyeni stil yakalamanıza olanak sağlayacak parçaları beraber inceleyelim…

  • Her erkeğin dolabından eksik etmediği siyah kaban, bu kışta kombinleri süsleme konusunda bayağı iddialı! Hem asil hem de kusursuz bir kombin elde etmek isteyenlere her parçayı siyah seçmeleri gerektiği öneriliyor. Örneğin, siyah kaşe kaban, siyah deri gömlek, siyah keten pantolon ve siyah ayakkabı ile kusursuz olduğu kadar iddialı bir görünüm elde edilebiliyor. 
  • Stil sahibi erkeklerin giymekten asla vazgeçemeyeceği kazaklar da muhteşem kombinler için ideal oluyor. Abartısız şıklık arayışında olan insanların favorisi olan bu kazaklar, eşsiz renkleriyle insanların içini açıyor. Günlük kullanım ve ofis şıklığı için ideal olan triko kumaşıyla rahatlık sunan kazaklar, aşırı kurtarıcı oluyor. Örneğin koyu renk jean üzerine bordo kazak giyip, altına casual bir ayakkabı tercih edildiğinde ideal görünüme ulaşabiliyorsunuz. 
  • Kusursuz erkek kış kombini oluşturmak isteyenlere kahve ve kahve tonlarındaki kıyafetler de öneriliyor. Örneğin kahverengi ve tonlarında kazak, bej peluş mont veya ekru eşofman takımları kusursuz kombinler oluşturmanıza yardımcı oluyor. Örneğin, kahve tonlarında giyilen eşofman takımı üzerine peluş bej kaban oldukça modern bir görünüm sunuyor. 
  • Erkek kombinlerini kusursuz kılan parçalar arasında deri mont, deri gömlek ve deri pantolon da yer alıyor. Söz konusu ürünler ofis hayatı başta olmak üzere gündelik yaşam ve özel günlerde de şık olmanıza olanak tanıyor. Örneğin deri gömlek içerisine beyaz tişört, altına jean ve casual ayakkabı giyildiğinde spor şık bir tarz oluşturabilirsiniz. Siyah deri gömleği tamamen siyah parçalarla kombinlediğiniz de ise hem klasik hem de modern bir kombin elde etmiş olursunuz. 
  • Kış kombini erkek de alternatifler tükenmiyor. Yılın modası olan mavi ile de birbirinden fresh kış kombinleri oluşturulabiliyor. Örneğin mavi peluş mont içerisine beyaz üç iplikten oluşan eşofman takımı giyildiğinde son derece sportif bir kombin elde edilebiliyor. Altına spor ayakkabı giyilip, spor saat takıldığında ise kombin tamamlanabiliyor.